Firemný Profil

Vítame Vás na našej stránke a radi by sme Vám predstavili našu prepravnú firmu.

Sme rodinná firma založená v roku 2012, ktorá sa pôvodne zaoberala prepravou tovarov z Irska do Česka. Svoje skúsenosti sme postupne rozširovali a dnes máme veľkú radosť z toho, že môžeme poskytovať prepravné služby aj v Severnom Írsku, Slovensku, Maďarsku a ďalších krajinách Európskej únie.

V našej firme kladieme veľký dôraz na kvalitu poskytovaných služieb a na spokojnosť našich zákazníkov. Sme presvedčení o tom, že najlepším spôsobom, ako dosiahnuť dlhodobý úspech, je starať sa o našich zákazníkov s maximálnou starostlivosťou a pozornosťou.

V rámci našich prepravných služieb ponúkame široké spektrum možností prepravy, ktoré sa prispôsobujú individuálnym požiadavkám a potrebám našich zákazníkov. Veríme, že s našou pomocou sa Vám podarí efektívne a spoľahlivo doručiť tovar tam, kde ho potrebujete.

Tešíme sa na spoluprácu s Vami a sme presvedčení, že spolu dokážeme nájsť najlepšie riešenia pre Vaše prepravné potreby.

Zakladatelia

Ciele & Vízia

Misia

Sme prepravná spoločnosť, ktorá je zameraná na prepravu tovaru. Našim hlavným cieľom je poskytovať vysoko kvalitné prepravné služby našim zákazníkom.

Vízia

Naša vízia je stať sa popredným poskytovateľom prepravných služieb na trhu. Chceme sa stať spoľahlivým partnerom pre našich zákazníkov a pomôcť im dosiahnuť úspech v ich podnikaní alebo obchodovaní.

Moderná logistika

Moderná logistika zahŕňa technológie a procesy, ktoré nám pomáhajú optimalizovať skladovanie tovarov:

  • Technologické riešenia – Využívanie moderných technológií, ako sú napríklad GPS sledovanie, automatizované systémy správy nákladu a riadenie vozidiel, pomáhajú optimalizovať čas a náklady na prepravu. Tieto riešenia tiež umožňujú zákazníkom sledovať stav ich nákladu a byť v kontakte s prepravnou spoločnosťou počas celej prepravy.
  • Ekologické riešenia – Sme zodpovedný ku životnému prostrediu a snažíme sa minimalizovať svoj negatívny vplyv na prírodu a okolie. Napríklad, využívame vozidlá a zariadenia s nižšími emisiami, ktoré pomáhajú znižovať množstvo oxidu uhličitého a iných škodlivých emisií prostredí v ktorom žijeme.

Záväzok spoločnosti Jirotransport

„Ak chcete byť úspešní v preprave, musíte neustále hľadať spôsoby, ako byť rýchlejší, efektívnejší a spoľahlivejší.“

signature

Radovan Varga, zakladateľ
Jirotransport s.r.o.